(Фото) Найбагатша співачка країни Камалія показала інтер’єр їхнього з мільярдером Захуром золотого палацу

Враховуючи той факт, що Камалія та її чоловік - одні з найбагатших людей України, можна тільки уявити в якому в палаці вони живуть.

Найбагатша співачка України Камалія запевняє, що не зобов’язана своїм успіхом чоловікові. Коханням усього життя Наталі Шмаренкової став пакистанець-мільярдер, який одразу приглядів себі фігуристу білявку.

 Заможні та успішні

Коли Мухаммад зустрів свою долю, вона вже була відомою співачкою, а він на той час став королем металургійної галузі. Він підійшов до красуні на заході і покликав побалакати на балконі – так зав’язалися довготривалі стосунки таких різних, і таких схожих водночас молодих людей. Щоправда у Захура вже були за плечима невдалий шлюб та двоє дітей, а Камалія приховувала в серці біль від того, що рідна людина її використовувала. Тим не менш, це не завадило двом талановитим особистостям створити міцну то зразкову родину.

Палац Камалії та Захура

Палац Камалії та Захура

Після весілля Камалія та її обранець одразу ж створили для себе затишну оселю. Знаменитість та мільярдер влаштували собі особистий золотий палац, у якому досі проживають з двома доньками: Арабеллою та Мірабеллою.

Камалія позує для глянцю.

Час від часу до різноманітних глянців потрапляли фотографіі інтер’єру житла знаменитостей. Але як відомо, багаті та заможні люди мають звичку постійно щось оновлювати та змінювати.

Розкішні апартаменти Камалії та Захура.

Можливо це сталося і з будинкомка героїні статті. Однак стилю оселі це не змінило. Він так і залишився золотим, пишним та дуже нагадує індійський маєток.

Нещодавно співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram опублікувала нові фотографії з донечками, на яких видно, як виглядає зала палацу. Деякі підписники були настільки вражені пишністю убрання будинку, що жартували, нібито Камалія вивезла усе з Дубаю та поставила у своєму будинку.

Схожі статті