Український шоу-бізнес наповнений фізиками, фізруками та юристами: на кого вчилися Потап, Кондратюк та інші

Не всі зірками стають, деякі ними народжуються!

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк

Народився Ігор 14 березня 1962 року в селі Пригір’я, що в Херсонській області, в сім’ї голови райвиконкому. Навчаючись у школі, зацікавився точними науками, мріяв осягнути науку астрономію і навчитися грі на саксофоні. Крім навчання відвідував секцію бальних танців, співав у хорі. В останніх класах підробляв у колгоспі, допомагаючи на зборі врожаю. На першу зарплату в 70 рублів купив збільшувач для об’єктива фотоапарата.

Здобувши золоту медаль, в 1979 році вступив до Київського державного університету на фізико-математичний факультет. Захистив диплом, присвячений вивченню оптики твердого тіла. У 1984 році вступає на роботу в Інститут молекулярної біології і генетики НАН України на посаду молодшого наукового співробітника, де в співавторстві з колегами написав понад 100 наукових статей, присвячених вивченню фізики твердого тіла. Через 12 років Ігор захистить кандидатську дисертацію з біології.

Олексій Потапенко

Потап

Потап народився 8 травня 1981 року в столиці України. Батьки привчили сина до дисципліни і зуміли сформувати в ньому твердий характер. Ще в дитинстві Потап проявив інтерес до багатьох сфер життя. З юних років займався плаванням і водним поло і заробив звання майстра спорту. Писав пісні і вірші. У 13 років він навіть спробував записати перші композиції, тільки батьки вважали це захоплення сина несерйозним.

Після закінчення школи Олексій став студентом Київського університету фізичного виховання, де встигав поєднувати навчання і гру в університетській команді КВН. Після вузу Потапенко світила кар’єра тренера або вчителя фізкультури, але батько наполягав на продовженні освіти, і син послухався. На цей раз хлопець вступив до Київського економічного університету і став магістром економічних наук.

Дмитро Монатік

Після закінчення школи потрібно було визначатися з професією. Батькам хотілося, щоб син вже в молодості одержав серйозну освіту, а вже спів та танці нехай будуть приємним бонусом до фундаментальної спеціальності. У 2003 році молодий чоловік вступив до Міжрегіональну академію управління персоналом, де вибрав юридичний факультет. Але, відбуваючи пари як повинність, він жив лише тим, що ввечері буде займатися піснями і танцями.

Володимир Дантес

У школі Володимир не відчував проблем з успішністю, але відрізнявся бешкетним характером, і його не раз виганяли з класу за погану поведінку. Незабаром юнак вступив до музично-педагогічного училище, навчання в якому дозволило виявити талант у майбутньому. У цьому навчальному закладі майбутній музикант отримав спеціальність педагога з вокалу.

Однак, батьки порадили отримати більш перспективну професію. Володимир вступив до Харківського політехнічного інституту на спеціальність “фінансове управління бізнесом”.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.