Вагітна дружина Віктора Павліка повідомила про проблеми зі здоров’ям: відчула на собі негаразди з серцем

Катерині тільки-но вдалося налагодити роботу нирки, як серце дало про себе знати.

Зовсім скоро юній дружині Віктора Павліка доведеться народжувати. У концертного директора видніється доволі круглий животик, а стан здоров’я усе більше нагадує про те, що вона скоро стане мамою.

Проблеми з нирками

Близько місяця тому Катерина поскаржилася своїм підписникам, що маленький Михайло Павлік ліг на її нирку. Дівчина страждала від судом і відчула на собі всю негативну сторону неповної функціональності цього важливого органу. Тоді лікарі прописали для неї комплекс вітамінів, вправ та порад для того, щоб малюк як найшвидше посунувся у сторону та дав нирці функціонувати далі. На випадок, якщо дитина не посунулася б Катерині поставили би катетер. Не сама приємна процедура,  правда ж?

Проблема з серцем

Блогерка повідомила, що подібні проблеми не є рідкістю при вагітності. І додала, що обожнює свого лікаря.

Нещодавно юний концертний директор повідомила, що Михайлик нарешті вирішив дати волю органам Каті і посунувся, тому проблема була вирішена. Однак, з’явилася інша та, на щастя, не така серйозна. Сьогодні молода дружина Віктора Павліка поскаржилася на тахікардію. Зважаючи на той факт, що серце жінки працює зараз за двох, то такий стан легко пояснити.

Нагадуємо, що Катерина Репяхова є четвертою дружиною Віктора Павліка і носить під серцем його синочка Михайла, який повинен з’явитися на світ через 2 – 3 місяці. Катя є концертним директором співака і поєднує основну роботу з заробітком блогерки. Саме тому усі деталі здоров’я та побуту знаменитої пари відомі суспільству.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.