Про кого насправді співає Алла Пугачова: темний бік “Арлекино” і “Женщина, которая поет”. Всі подробиці

Алла Пугачова співачка зі своїм особливим стилем та характером. Втім, не всім відомий потаємний сенс її красивих пісень.

Алла Пугачова здобула шалену популярність за радянських часів. Вона була однією з небагатьох артисток, кому можна було їздити до Європи у часи “залізної завіси”. Примадонна, як і кожна суперзірка має кілька пісень-візитівок. Втім, мало хто знає, що веселі, запальні композиції мають потаємний сенс та власну історію.

Алла Пугачова у молодості. Фото взято на просторах мережі.

У цьому матеріалі ми розповімо вам про дві найпопулярніші пісні Алли Борисівни.

“Арлекино”

Цю композицію називають третьою візитівкою Алли, після “Миллион алых роз” та “Все могут короли”. Оригінальний текст звучить на болгарській мові, а ще є німецька версія. Вважається, що ця пісня присвячена справжньому батькові артистки…

Алла Пугачова співає пісню “Арлекино”

Є версія, що рідний батько Пугачової працював у цирку. Вона дізналася про це вже у дорослому віці і вирішила зробити таку посвяту.

А ще відомо, що в оригінальній болгарській версії, йшлося про дерев’яну ляльку, що згоряє від полум’я свого серця.

“Женщина, которая поет”

Ця композиція начебто несе позитивний сенс та оспівує жінку, яка просить долю бути прихильною до неї. Втім є і моторошні слова у куплетах.

Алла Пугачова співає свій легендарний хіт.

“Не дай доля на схилі днів
Мені пережити рідних своїх дітей”, – просить долю героїня пісні.

А ще жінка перелічує такі страхи, як лишитися рідного дому на старості років, а також, власне і саме моторошне розуміння того, що людина не молодіє з роками.

Схожі статті