Влад Яма переодягнувся у комбінезон і взявся ремонтувати автівки: країна втратила талановитого хореографа?

Влад Яма обожнює техніку та автомобілі. Як виявилося, в нього лежить душа й до ремонту.

Влад Яма має в своєму житті щонайменше дві пристрасті — бальні танці та автомобілі.

Любов Влада Ями до автівок

Так, за тим наскільки пристрасно відноситься Влад до автівок можна було спостерігати під час його подорожі до Об’єднаних Штатів Америки. Обов’язковим пунктом на їхньому відпочинку було катання на спорткарах та фотосесія поряд з ними, в них і на них. Дружина хореографа Лілія розділяє його захоплення і полюбляє сидіти за кермом. Здається, що скоро і маленький Леон також стане величезним автолюбителем.

На особистій сторінці Влада в соціальній мережі Instagram також досить часто з’являються фотографії незвичайних автомобілей та автопригод у дорозі. Зірка обожнює обговорювати механізми, переваги та недоліки тих чи інших автівок.

Фотосесія чи реальний ремонт?

З огляду на те, що Влад Яма позував і, до речі, непогано, скоріш за все це була тематична фотосесія. Так, харизматичний хореограф постав у ролі механіка, який величезним розвідним ключем порпається під капотом раритетної машини.

Зірка обрав для зйомки червоний робочий комбінезон та одягнув на голову чорну бейсболку. Світлину супроводжувала доволі велика публікація, у якій Влад намагався зрозуміти, чи зможе людство перейти з бензинових двигунів на електрокари. Думка Ями зводиться до того, що електродвигуни не здатні витримати низькі температури та вологість, що робить неможливим їхню домінантність над паливними двигунами.

Варто зазначити, що підписникам хореографа публікація не надто сподобалася. Адже за 4 години під нею набралося лише 20 коментарів від автолюбителів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.