Єгор Гордєєв не зміг подолати нудьгу в прямому ефірі і заговорив про переїзд: “Набридло, захотілося інше”

Єгор Гордєєв засмучений змінами у житті заговорив про переїзди.

У ведучих програми “Сніданок з 1+1” робота досить непроста. Молоді журналісти змушені кожен день виходити у прямий ефір і бесідувати на актуальні теми. Такі навантаження під силу на кожному професіоналу і потребують відповідний закалки. Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір та Сенічкін успішно справляються з цим завданням вже на протязі тривалого проміжку часу.

Прямий ефір в соціальній мережі Instagram

Більш того, окрім прямих ефірів на телебаченні, вони запускають власні в соціальній мережі Instagram, де можуть більш відверто побесідувати з користувачами. Так, у сьогоднішньому ефірі публіка помітила, що Єгор занепав духом і питала про те, що ж засмутило молодого красеня.

Кадри з прямого ефіру.

Колеги журналіста намагалися захистити його від цікавості фанатів і пояснили, що не завжди в людей вистачає енергії на розмови, і іноді потрібен час аби її поповнити. Мовляв це цілковито природно, що Єгор почуває себе втомленим.

Однак цьому є й інше пояснення. Справа в тому, що керівництво каналу внесло деякі зміни до роботи журналістів і ранкова програма переїхала з однієї студії в іншу.

Це надихнуло Єгора Гордєєва написати публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій телеведучий розповів, що досить часто змінював місце проживання і поділився тим що, його підштовхнуло до цих дій. До сторінки колеги збіглися інші журналісти. Одні почали втішати Єгора, а інші описувати плюси і мінуси нової студії. Здається, що Гордєєв важко переніс необхідні зміни. Але ми віримо, що з часом він до них звикне.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.