Суддя шоу “Голос країни” Надя Дорофєєва порвала з чоловіком Володимиром Дантесом через негідну поведінку

Виявляється у зразкового подружжя також були проблеми. До того ж серйозні.

Надя Дорофеєва та Володимир Дантес — чергова зразкова сімейна пара у шоу-бізнесі. Молоді люди знайшли шлях до серця одне одного та насолоджуються шлюбом. Однак, як і багатьом іншим парам, їм довелося пройти нелегкий маршрут, який привів їх до цієї точки. Так, нещодавно Володимир Дантес розповів про причини, через які його кидала дружина.

Доленосна зустріч артистів

Надя Дорофеєва та Володимир Дантес зустрілися вперше більше 10 років тому в транспорті спільного користування. Справа в тому, що вони жили в одному і тому самому будинку, і в обох фінансові справи йшли погано.

Чоловік Наді Дорофеєвої проміняв співачку на свою піар-менеджерку.
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Коли Вова побачив дівчину, вона йому дуже сподобалося і він запропонував їй жити разом (щоб зекономити на оренді житла). Надя не думаючи погодилася. Зараз артистка згадує і дивується. Не може зрозуміти, як могла сподобатись красеню Дантесу, адже в неї тоді були проблеми зі шкірою і все обличчя було всипане вугрями.

Сварки та поривання стосунків

Коли Надя та Володимир стали парою то виникли великі проблеми. Дантес не знав як себе поводитися і дозволяв собі фліртувати з фанатками прямо на очах у Наді.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Дорофєєва намагалася достукатися до розуму юнака і пояснювала йому, чому так не можна чинити. Володимир зізнається, що Надя була набагато розумніша та зріліша за нього. Вони поривали стосунки декілька разів, і коли це сталося знову Володимир зробив для себе висновки і більше не дозволяв собі такої поведінки. Зараз чоловік пояснює, що не мав на думці романи на стороні і не натякав дівчатам на якесь продовження. Він просто загравав, як артист і не розумів, як це може бути боляче для його дівчини.

Схожі статті