Стало відомо, чому насправді розпались “НеАнгели”: вокалістки Слава та Віка переживали кризу в стосунках

Дівчата стверджують, що захотіли сольну кар'єру. Однак, Юрій Нікітін розповів, що насправді відбувалося між дівчатами.

Юрій Нікітін останнім часом дуже відвертий з глядачами. Журналісти, у свою чергу, використовують щирість продюсера у свою користь. Нещодавно продюсер розповів про хворобу, з якою бореться Андрій Данилко, а сьогодні вийшов сюжет про розпад відомого музичного гурту “НеАнгели”.

Юрій Нікітін розповів про сварки учасниць

Знаменитість продюсував музичний гурт більше 10 років. За цей час він дійсно зміг впізнати своїх підопічних і все, що їх турбує. Сьогодні на екрани вийшов сюжет з Нікітіним на телеканалі “Україна”, в якому він розповів, що гурт був на межі розпаду вже декілька років. Продюсер зазначив, що це могло статися набагато раніше.

Юрій згадав, що дівчата багато сварилися і 3 роки тому між Славою Каміньською та Вікторією Сміюхою стався настільки серйозний конфлікт, що чоловік боявся розпаду та припинення проекту. Причину сварки він назвати не зміг. Мовляв знову хтось когось не почекав, або ж хтось запізнився. Хто зна, що між ними сталося, але нічого серйозного. Він підкреслив, що вони сварилися і набагато раніше, і постійно через дрібниці.

Справа у сольній кар’єрі

Тим не менш, Слава Камінська наполягає, що розпад гурту стався тільки через те, що вони з Вікторією бажають розвивати сольні кар’єри.

Слава Камінська та Віка Сміюха
Слава Камінська та Віка Сміюха

Однак, виявилося, що плітки про сварки між підопічними Нікітіна були абсолютною правдою. Та чи пов’язані вони з розпадом, все ще під питанням. Адже дівчата протрималися набагато довше, ніж більшість проектів Нікітіна.

Нагадуємо, що кілька років тому у шоу-бізнесі дійсно подейкували про те, що проект припиняє своє існування. Тим не менш, тоді плітки не підтвердилися.

Схожі статті