Ніна Матвієнко відверто розповіла, за що ненавиділа власних батьків: дитинство зірки не було легким

Ніна Матвієнко виросла у багатодітній родині і мала зовсім не екранне дитинство. Усі деталі у статті.

Ніна Матвієнко народилася у багатодітній родині. Дівчинка росла у селі. Звісно це накладало особливі обов’язки на батьків співачки і залишила відбитки на її житті.

За що ненавиділа батьків Ніна Матвієнко?

У програмі “Кондратюк в понеділок” Ніна Митрофанівна чесно зізналася, що ненавиділа своїх батьків: і матір, і батька. Причина була дуже простою – вбивство домашнього скота. Маленька довірлива дівчинка не могла пережити вбивства тварин. Більш того, їй доводилося брати участь у цьому.

Ніна Матвієнко у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Адже батько не завжди міг впоратися самотужки. Перед майбутньою зіркою стояла непроста та жахлива дилема — їсти вбитих тварин вона не хотіла, але хоча б щось треба було. І тому дитина була змушена приймати в їжу м’ясо.

Зірка додала, що була змушена навіть тікати до лісу або ж кладовища, щоб не бачити цих жахіть. Маленька крихітка розмовляла з могилами та питала їх, чому її батьки так чинять.

Музика, як порятунок

Зараз жінка розуміє, що через чутливість своєї натури могла легко пропасти на цьому світі. Єдиною причиною того, що її життя склалося добре, вона вважає музику. Саме мистецтво та творчість врятували її. Ніна Митрофанівна згадує, що їй не подобалися хлопці і взагалі не цікавила тема стосунків. Вона жила співом.

Варто підкреслити, що батьки Ніни Матвієнко не мали іншого вибору у той час. Адже основна їжа у селах у минулому столітті була результатом тваринництва та роботи в городі. Тим не менш, батькам зірки вдалося виховати людину, яка є зразком для інших. Ніна Митрофанівна, окрім того що є талановитою співачкою, ще є затятою сім’янинкою та неймовірно доброю людиною.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.