Хто підтримував Тіну Кароль після кончини Євгена Огіра: поп-діва отримала підтримку від неочікуваних персон

Вони мріяли про доньку, але не судилося...Євген Огір згорів від страшної хвороби - онкології.

Тіна Кароль пережила велику трагедію у своєму житті: вона втратила не просто законного чоловіка, вона лишилася свого справжнього кохання. Співачці довелося проявити неабияку силу духу, щоб знайти в собі можливість жити далі.

Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

На цій світлині вона ще почуває себе щасливою, адже має надію, що коханий одужає та все налагодиться у житті. Втім, ракова пухлина знищила здоров’я Євгена повністю. Лікарі зробили все, що могли для нього і відправили провести останні дні життя додому.

Тіна Кароль з чоловіком на весіллі. Фото взято на просторах мережі. 

Після смерті та похорон Євгена Огіра, у кар’єрі артистки настало затишшя. Проте, концертна діяльність не припинялася. Сама Тіна пояснює це так, що Женя, який був не тільки чоловіком, а ще й продюсером співачки, завжди мотивував не кидати роботи попри всі обставини. Вона й прислухалася до поради коханого.

Хто підтримував артистку у горі?

Підтримку співачка раптово знайшла в одному зі своїх фан-клубів. Кароль розповідала, що не могла ночами спати, а коли заходила на сторінку прихильників в інтернеті і бачила нові теплі слова, їй ставало на душі легше.

Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Допомагали з вихованням сина родичі, які брали дитину на час, коли у Тіни були гастролі. А ще раптово підтримка прийшла від Григорія Лепса, який запропонував Кароль стати її продюсером, але артистка не погодилася.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.