Викладачка Тіни Кароль розповіла, як насправді навчалася поп-діва: претензії до студентки були попри славу

Тіна Кароль відома українська співачка, яка виступає вже 15 років на сцені. Вперше викрилася правда про те, як же насправді навчалася музиці артистка.

Тіна Кароль зачарувала сотні сердець. Сильний голос, харизма та щирість зробили її кумиром для мільйонів українців та мешканців закордону. Її треки та кліпи б’ють рекорди у чартах. Цікаво, що артистка – одна з небагатьох, яка отримала вищу музичну освіту. Та чи справедливо дали в українському інституті їй диплома.

Тіна Кароль під час виступу на сцені. Фото взято з вільного доступу.

Навчалася Таня Ліберман (таке справжнє ім’я Тіни Кароль) у Київському інституті імені Глієра. Там зараз висить навіть її портрет, як почесної студентки. Втім, артистка закінчувала заклад вже бувши відомою.

Фото Тіни Кароль висить на дошці пошани. Скріншот взято з кадру програми “Шоуманія”.

Свій 4-й курс завершувала жінка у 25 років, бувши вже заміжньою та з дитиною на руках. Втім, складати сесію довелося, щоб отримати диплом. Вражає, що артистку вже на вході чекали фотожурналісти, а також студенти молодших курсів, які прийшли подивитися на популярну зірку.

Тіна Кароль у супроводі ЗМІ іде на іспит. Скріншот взято з кадру програми “Шоуманія”.

Проте, умови для складання були для всіх однаковими. Тіну викликали за списком виконувати пісню. Обрала для останньої зимової сесії жінка свій трек “Ключик”.

Викладачка – не у захваті. Основна претензія полягає в тому, що жінка хотіла почути більш складну композицію у виконанні Кароль, щоб вона могла повністю розкрити голос.

Викладачка розповідає, чим лишилася незадоволена. Скріншот взято з кадру програми “Шоуманія”.
Тіна Кароль на іспиті. Скріншот взято з кадру програми “Шоуманія”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".