Володимир Прєсняков приховував від родини рак: коли лікарі поставили діагноз та як пройшла перша операція?

Стало відомо, що Прєсняков старший бореться з онкологією. Детальніше у статті.

Нещодавно у мережі з’явилася неприємна новина: видання “Комсомольська правда” повідомило, що Володимир Прєсняков-старший захворів на рак.

Звичайні болі у боку

Музикант розповів, що спочатку не надавав великого значення поганому самопочуттю. Все, що турбувало артиста — це невеличкий біль у боку. Володимир не зважав на недуг та жив собі далі. Потім біль став сильніше і музикант подумав, що його турбують камені чи пісок у  нирках. Родина Прєснякова знала про те, що чоловіка турбує біль, але навіть уявити не могла, що це онкологія. Коли біль у нирках став просто нестерпним, то співак звернувся до поліклініки, де йому і повідомили про знайдену онкологію.

Операція

Чоловік переніс операцію по видаленню нирки. Також йому призначили курс хіміотерапії. Радіти нічому, однак артист не засмучується. Рак знайшли на ранній стадії, а жити можна і з однією ниркою. Так вважає сам Володимир.

Володимир Прєсняков з сином

Родина артиста не знала про страшний діагноз, який він дізнався від лікарів. Дружина розуміє, чому чоловік приховав від неї правду і не ображається. Сам артист зазначив, що не хотів нікого турбувати своїми проблемами, адже не тільки у нього негаразди зі здоров’ям. Тим паче, що його син нещодавно перехворів на коронавірус і дуже важко відновлювався. Володимир, як справжній чоловік, стійко переніс неприємну новину та отримав необхідне лікування. Зараз артист почувається добре.

Бажаємо Володимиру Прєснякову здоров’я, миру та злагоди. Сподіваємося, що на цій прекрасній ноті його боротьба з онкологією закінчиться.

Схожі статті