Стиль Ірини Білик вподобала молода співачка з Америки: дівчина поступово стає копією української зірки

Українська легендарна співачка Ірина Білик була прикладом для наслідування багатьом зіркам. Невже і за океаном її стиль вподобали чи просто співпадіння?

Ірина Білик справжня Примадонна української естради. Зірка почала свою кар’єру ще за часів 1990-х років і вже тоді її вся країна знала, як сміливу експериментаторку. Ірина була однією з перших, хто почав знімати сюрреалістичні кліпи до пісень, які більше виглядали, як анімовані картини Сальвадора Далі.

Майже кожного сезону у неї був хіт у роковому стилі українською мовою та кардинальна зміна іміджу. Вона була білявкою, рудою та брюнеткою. Не боялася стригти коротко волосся та робити неординарні зачіски.

Ірина Білик у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Згодом співачка вже відучувала себе не бунтаркою, а ліричною ніжною героїнею, яка шукала кохання. Дійсно: у житті співачки було 5 шлюбів, двом своїм обранцям артистка народила дітей. Пісні стали більш драматичними, а ще Ірина вирішила з української перейти на російську мову. Цікаво, що співала Білик також і польською мовою.

Проте, від цього її внесок в українську музику у 1990-х ніхто не применшує.

Ірина Білик у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно у мережі помітили надзвичайну схожість молодої Ірини Білик та юної американської співачки Біллі Айліш. Кумир юного покоління стала лауреаткою “Греммі”, а також записала безліч хітів. Дівчині всього 19 років і нещодавно вона змінила імідж.

Співпадіння зі стилем Ірини Білик помітили у мережі. Наша зірка робила таку ж зачіску у 2013 році. Втім, у мережі вважають це просто цікавим збігом.

Ірина Білик у 2013 році.

Сама ж Ірина не поділилася своїм враженням від заокеанської співачки.

Схожі статті