Катя Осадча змушена виправдовуватися через професійний “промах”: ведучій вказали на мовну помилку у мережі

Катя Осадча захищається в Інстаграм від розумників як може.

Катя Осадча — професіонал своєї справи. Якщо у будь-якого українського глядача запитати, яка телеведуча зараз найпопулярніша в Україні, він не думаючи відповість, що це екстравагантна Катерина. Тим не менш, навіть з авторитетними журналістами стаються деякі казуси. І справжній професіонал їх вирішить, а не стане ховатися.

Помилка чи ні?

Нещодавно на телевізійні екрани та в мережу потрапила нова реклама за участю Катерини Осадчої від мережі інтернет-магазинів “Розетка”.

Телеведуча, як завжди зв знанням справи прорекламувала необхідний товар, і на цей раз ним стала соковичавниця. Користувачі мережі та фанати журналістки обурилися, коли почули це слово. Між зіркою та її шанувальниками виникло питання, яке потребувало роз’яснення.

Тому і Катя, і популярна мережа магазинів вирішили прояснити цей момент.

Пояснення від теле журналістики та компанії, яка рекламувала соковичавницю.

Так, з’ясувалося, що слово “соковичавниця” не є помилковим, а навпаки більш правильним словом. Однак, у коментарях під новою публікацією з’ясувалося, що деякі україномовні глядачі навіть не зрозуміли, яке слово Катя вимовила. Висновок з цього тільки однин — українцям варто звернути увагу на рідну мову та познайомитися з нею поближче.

Нагадуємо, що Катерину Осадчу зараз активно підозрюють у тому, що зірка носить під серцем третю дитину від чоловіка Юрія Горбунова. Телеведуча перестала носити облягаючі сукні та намагається максимально приховати живіт. Підписники зірки впевнені – Катя Осадча вагітна і сумнівів бути просто не може.

Схожі статті