Тіна Кароль більше не Таня Ліберман: що зробила співачка, щоб не повертатися до свого лихого минулого

Тіна Кароль - безутішна вдова, яка досі не може забути смерті коханого. Чи правда, що артистка змінила ім'я, щоб попрощатися з минулим?

Тіна Кароль. Її справжнє ім’я – Тетяна Ліберман. Втім, ніхто на камеру її так жодного разу не називав. В усіх інтерв’ю лунає загадковий псевдонім.

Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі. 

Важко вже й уявити, що яскраву та ніжну білявку колись кликали за іншим ім’я. Сама співачка не раз зізнавалася, що її псевдонім настільки сильно прижився, що вона й вважає його своїм справжнім ім’ям.

Тетяною Ліберман вони лишилася у своєму далекому минулому. Так її кликали у навчальному закладів, так її називав колишній продюсер Олег Чорний.

Фото Тіни Кароль висить на дошці пошани. Скріншот взято з програми “Шоуманія”.
Молода Тіна та її перший продюсер Олег Чорний. Фото взято на просторах мережі. 

Не розповідає на своїх сторінках, як називають співачку вдома і рідний брат Тіни. У всіх його публікаціях, він називає її пестливими словами, а не за ім’ям.

Проте, відомо, що сама Кароль давно змінила ім’я та прізвище офіційно за паспортом. Навіть у свідоцтві сина вона  – Тіна. Артистка зізнавалася раніше ще у 2013 році, що їй було важко носити прізвище “Ліберман”.

Кароль згадувала, що коли виступала на концертах у дитинстві (співати на публіку почала зірка ще у 12 років), її часто клеймили за національною ознакою. Люди перешіптувалися та називали юну співачку “жидівкою”.

Білявка не раз казала, що з інакшими прізвищами в нашій країні дуже і дуже важко жити. Суспільство жорстоко ставиться.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.