Хто більше розщедрився на дитячий гардероб: Алла Пугачова чи Філіп Кіркоров? Порівняння стилю зіркових дітей

Діти - квіти життя, безперечно. Зіркові батьки з усією відповідальністю роблять їх ще гарнішими. Подивіться скільки коштують дитячі гардероби.

Вони – бажані, довгоочікувані та такі рідні. Що в Алли Борисівни, що у Філіпа Кіркорова – народилися двійнята. Народила діток зіркам сурогатна матір. Поп-король та Примадонна не цураються, що отримати дар батьківства помогла наука.

Філіп Кіркоров здійснив одну з найбільших фантазій усіх дітей на планеті
Філіп Кіркоров разом з дітьми та близькими. Фото взято на просторах мережі.
Родина Пугачової та Галкіна
Родина Пугачової та Галкіна. Фото взято на просторах мережі.

Алла Пугачова купує діткам лише найкраще. Вони в неї ходять у дизайнерському одязі. За інформацією видавництва “СтарХіт“, Примадонна витрачає понад 50 тисяч рублів на дитячий гардероб. Одного разу жінка взагалі придбала молодшій доньці сукню від модельєра Валентина Юдашкіна за 200 тисяч рублів.

Гаррі також наряджають: маленький хлопчик ходив у джинсах від Джона Гальяно. Вартість речей у дизайнера стартує від 20 тисяч рублів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова з Лізою та Гаррі. Фото взято на просторах мережі.

Філіп Кіркоров сам полюбляє наряджатися і про дітей не забуває. Брендові речі – це фірмова фішка поп-короля. Навіть хрещена мати малюків – власниця елітного бутика. З жінкою співак познайомився під час шопінгу.

Хрещена матір дітей Філіпа Кіркорова. Фото взято на просторах мережі

Одягає дітей у закордонних дизайнерів: наприклад,  піжама D&G, в якій Алла-Вікторія виходила у світ, коштувала близько 50 тисяч рублів. Мартін носить футболки та джинси Philipp Plein, одного з улюблених брендів батька. Ціни на речі цієї марки починаються від 30 тисяч рублів.

Схожі статті