Ксенія Мішина заговорила про стосунки після чуток про розрив з Олександром: “Ці слова адресовані Еллерту”

Чи то Ксенія Мішина говорить загадками, чи то шанувальники фантазують.

Нещодавно зіркова пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта спровокували чутки про розрив стосунків. Шанувальники впевнені — екс-холостячка покинула обранця.

З чого все почалося?

Коли коханий Ксенії не прийшов на день народження Платона, підозр у шанувальників ще не виникло. Адже всіляке буває. Згодом Ксенія вирушила до Хорватії на зйомки нового фільму. Так як зірки постійно тримають в курсі своїх дій та пересувань улюблених підписників та публікують різноманітні stories, фанати швидко з’ясували, що парубок не проводжав кохану до літака.

А через декілька днів користувачі мережі помітили, що Мішина видалила всі спільні фотографії з Олександром та відписалася від нього в соціальній мережі Instagram. Журналісти одразу ж повідомили про це. Зчинився справжній ґвалт. У різноманітних фанатських акаунтах люди почали сперечатися: одні щиро вірять у любов між колишніми учасниками холостякчки, інші вже схоронили їхні стосунки.

“Зашифроване послання” від Ксенії

Сьогодні на особистій сторінці Ксенії в соціальній мережі Instagram з’явилася предивна публікація.

Жінка вирішила розповісти, чому деякі світи не сходяться між собою. Мовляв усі ми це окремі усесвіти і іноді ці всесвіти не можуть знайти спільну мову. Підписники акторки одразу ж зрозуміли, що це натяк і почали пояснювати тим, хто цього не зрозумів у коментарях.

Подібних коментарів під публікацією Ксенії безліч.

Тим не менш, від Олександра ні слуху, ні духу. Однак, добре знаючи світ шоу-бізнесу, можна здогадатися, що офіційне підтвердження про розрив прийде через канал з “СТБ”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.