Вагітна Катерина Осадча покинула чоловіка та сина і полетіла за кордон: використовує можливість, поки вона є

Катерина Осадча повідомила, що відправилася в подорож по роботі. А наряди зірки стають все вільніше та вільніше.

Нещодавно Катерина Осадча повідомила своїх шанувальників про те, що відправляється у робочу подорож до Туреччини. Тележурналістка зараз знаходиться в Анталії.

Катерина Осадча в Туреччині

Зараз Катя знаходиться у тому самому готелі, що й Оля Полякова — Rixos Sungate. Тому вирогідніше за все, що епатажна телеведуча збирається брати інтерв’ю у родини Полякових. Тим паче, що вони відпочивають усі разом, за виключенням батька Вадима. Сюжет може вийти насиченим та цікавим.

Зірка плюсів встигла насолодитися сонячним промінням, прохолодою чистого моря, смачною кавою, турецьким семітом та відпочинком в цілому. Також Катя сфотографувала знайдений на березі цікавий камінь у формі розбитого сердечка та зробила чуттєве зізнання у коханні Юрію Горбунову завдяки метафорі, яку підказала їй природа.

Вагітність Катерини Осадчої

У гардеробі Катерини Осадчої знову лише вільні сукні під груди, або ж взагалі сорочки на випуск. Що підтверджує логічність фанатських припущень, щодо цікавого положення знаменитості.

Скріншот коментаря під публікацією Катерини.

Нагадуємо, що останнім часом подейкують нібито Катерина Осадча очікує на третю дитину. Так, телеведуча вже є матір’ю дорослого сина Іллі та малолітнього Івасика, якого вона народила від другого шлюбу з Юрієм Горбуновим. Зараз у соціальній мережі відбуваються активні обговорення щодо стану зірки та її неуспішних спроб приховати живіт. Ні яскраві рюші, ні пишні спідниці, ні фасон під груди не допомагають у тому, щоб люди не балакали. Далі більше, підписники щиро вірять у те, що Катерина скоро офіційно стане багатодітною мамою саме через подібні образи.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.