Холостяк 11 сезон Україна – хто з учасниць покинув шоу в ефірі від 23 квітня квітня 2021 року? Усі деталі

Пристрасті підігріваються, а учасниць все менше.

8-й випуск 11-го сезону українського проекту “Холостяк” виявився дуже яскравим та колоритним. Це підкреслили і учасниці проекту, і сам герой Михайло. Усі побачення з дівчатами вийшли дуже гарячими та цікавими. Тим не менш, під кінець випуску Михайло був готовий попрощатися аж з двома дівчатами. Дізнайтеся чому.

Хто покинув романтичний проект?

Дівчата на церемонії троянд.

Так, холостяк був невдоволений їхнім спілкуванням з дизайнером Тетяною. Між молодими людьми не пробігла іскра. Михайло підкреслив, що між ними теплі товариські стосунки, але на побаченні Тетяна не змогла переконати Заливако, що між ними є щось більше. Тому красуня не отримала троянду.

Ще одна жертва

Також кандидатом на вибування стала Юлія Зайка. Не дивлячись на дуже позитивне побачення, яке їм вдалося провести у спа, Юля знову ображалася. Дівчина не змогла знайти спільної мови з іншими учасницями проекту і їй постійно здається, що її чимось обділили. Це дуже збентежило холостяка. Він підкреслив, що дуже стомився від того, що повинен відгадувати настрій учасниці і чому ж вона образилася.

“На побаченнях – вогонь вогненний. А під час розмови і диму немає. Мені набридло доводити, що між нами є симпатія. Я втомився намагатися зрозуміти твоє мовчання, розбиратися з твоїм поганим настроєм”, – зазначив Михайло.

Однак, Юлії вдалося переконати Михайло прямо під час церемонії надати їй останній шанс. Дівчина міцно обійняла Михайло і цього вистачило холостяку для того, щоб кардинально змінити рішення. А почуття між ними все ж таки є!

Схожі статті