Слава Камінська пожалкувала про те, що сказала в інтерв’ю про колишню партнерку та стосунки з екс-чоловіком

Слава Камінська довго не наважувалася подивитися інтерв'ю.

Цього тижня на платформі YouTube зявилося відверте інтерв’ю зі Славою Камінською на каналі “ВладаVSВлащенко”. У ході розмови співачка розповіла безліч цікавих деталей про себе та своє особисте життя. Про що здається дуже пошкодувала.

Розмова про наркотики

Слава Камінська не змогла встояти та розповіла про свій досвід вживання наркотиків. Жінка не приховує — спробувала усе, тільки не кололася. Співачка навіть знайшла пояснення своїм діям. Мовляв життя артиста дуже насичене і йому необхідна енергія. Тим більше, що робота вкрай виснажлива. Однак Слава підкреслила, що стан після ейфорії того не вартий.

Воз’єднання з колишнім чоловіком Едгаром

Слава та Едгар Камінські
Слава та Едгар Камінські

Також розмова торкнулася і її стосунків з Едгаром Камінським. Співачка розповіла, що була дуже закохана у пластичного хірурга, ніколи йому не зраджувала і мала навіть емоційну залежність від нього. Вона розуміла, що стосунки зруйнуються. За словами слави, їхні відносини ніколи не закінчаться і вона навіть не відкидає імовірності, що все можна почати спочатку.

Декілька днів тому на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій Слава дала зрозуміти, що наговорила багато зайвого. Однак і в цьому вона знайшла очевидні плюси, адже сказала усю правду.

Випад сторону Віки Сміюхи

Підписникам дуже не сподобалась репліка Слави Камінської стосовно ролі Вікторії Сміюхи у музичному гурті.

Скріншот коментарів під публікацією Слави.

Користувачі мережі не розуміють, чому вже сольна співачка вирішила, що вся аудиторія трималася на ній. Вони виразили своє розчарування стосовно того, що співачка вважає себе тою, хто приніс успіх проекту.

Схожі статті