Лілія Ребрик вимушена посилити охорону власного маєтку: щоб захистити багатства вдалася до жорстких заходів

Відома телеведуча та акторка Лілія Ребрик розповіла, як захищає власну домівку від злочинців.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, як і більшість українських зірок, живуть у різних приміщеннях. У будні подружжя проживає у квартирі в центрі Києва. Адже так набагато простіше їздити на роботу та відвозити дітей до школи і різноманітних секцій. А на вихідних велика зіркова родина виїжджає за місто до свого маєтку.

Будинок Лілії Ребрик

Приблизно у 2017 році Лілія та Андрій вирішили придбати заміський будинок. На цю ідею їх наштовхнула їхня старша донька Діана, яка мріяла завести собаку. Так як у квартирі не вистачало місця для тварини, чоловік та дружина подумали, що вже давно настала пора придбати приватний будиночок. Таким чином, здійснилась мрія Лілії  стосовно бажаної нерухомості і мрія її старшої донечки, яка отримала песика Діксі.

Лілія Ребрик посилила охорону

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка торкнулася теми захисту майна. Так, телеведуча та акторка пожартувала стосовно того, що Діксі не здатен захистити родину від злочинців і тому Лілія звернулася до спеціалістів, які можуть надати першокласні послуги та забезпечити безпеку знаменитості.

Ребрик похизувалася, що охоронці приїдуть швидше, ніж ви встигнете випити чашечку кофе, а система обладнана таким чином, що не реагує на тварин, птахів та комах.

Сподіваємося, що Лілія зробила подібну публікацію лише в рамках рекламної компанії і для родини немає ніякої загрози. А може це, свого роду, попередження злочинцям? Однак користувачі мережі вважають, що якщо крадії вирішили пограбувати, то ніякі системи охорони не допоможуть. Саме таку думку можна знайти у коментарях під публікацією Лілії.

Схожі статті