Ані Лорак після публічних звинувачень Мурата ризикнула повернутися в тусовку бомонду: що розповіла поп-діва

Ані Лорак дала велике інтерв'ю програмі "Судьба человека". Там поп-діва розповіла найбільший секрет свого екс-чоловіка Мурата

Ані Лорак розлучилася з чоловіком у 2019 році. Прихильники знали, що причина розірвання – це зради чоловіка. Втім, мало хто здогадувався скільки насправді поп-діва вклала у ті стосунки.

Ані Лорак на програмі “Cудьба человека”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Хоча Мурат полишив Туреччину заради своєї коханої, Ані Лорак допомогла йому стати на ноги тут в Україні. Жінка на себе оформила перший кредит для відкриття ресторації обранця та всіляко підтримувала всі його починання.

Ані Лорак і Мурат Галчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу. Фото взято на просторах мережі.

Борис Корчевніков, ведучий інтерв’ю акцентував увагу на тому, що до зустрічі та шлюбу з Кароліною, Мурат був простим адміністратором готелю.

Крім того, що Ані Лорак допомагала матеріально на початку становлення бізнесу, вона також стала жертвою судебних справ: її благовірний після розлучення вирішив поділити майно. Співачка була шокована таким його рішенням.

Ані Лорак була абсолютно щира перед камерами. Скріншот взято з кадру передачі.

А ще артистка повідала, що Мурат обманював її, коли казав, що не зраджує їй. Після таких гучних зізнань, Ані Лорак тривалий час навіть не з’являлася на публіці.

Втім, премію “МУЗ-ТВ” поп-діва не могла пропустити.

Співачка з’явилася там у топі з довгим рукавом та шкіряних штанях. Цікаво, що на руці артистки сяяла обручка. Досі Ані Лорак не підтвердила з ким у неї новий роман.

 

Схожі статті