Дружина Дзідзьо після новини про їхнє розлучення вирішила змінити ім’я: забути все і почати життя знову

Ярослава Хома знайшла найкращий спосіб розпочати життя спочатку. І почала з імені.

Аудиторія довго підозрювала зіркове подружжя у тому, що назріває розлучення. Здогадки шанувальників виявилися абсолютно виправданими. Минулої суботи Михайло Хома (Дзідзьо) зізнався Катерині Осадчій к тому, що вони з дружиною Ярославою вирішили розлучатися.

Стосунки Дзідзьо та Славії

Виконавці були у стосунках майже 20 років. Перед новиною Ярослава давала велике інтерв’ю, у якому розповіла, що має безліч образ на чоловіка. Так, Дзідзьо не підтримував дружину у бажанні розвивати музичну кар’єру. Навіть прем’єрі кліпу коханої жінку він вважав за краще власну роботу. Це неабияк спантеличило співачку.

Також Ярослава розповідала, що для Михайла абсолютно нормально пропасти на всю ніч. Наприклад, на відпочинку вона не могла знайти чоловіка, а потім він повернувся до номеру і сказав, що усю ніч ішов по серпантину. Сам Михайло додав, що не хоче мати дітей на відміну від Ярослави. Це стало серйозною проблемою для подружжя. Як і постійні ревнощі Ярослави, яку можна зрозуміти,  зважаючи на плітки, які ходять навколо Дзідзьо та Ольги Цибульської.

Дружина Дзідзьо пояснила, за що та чому не може пробачити чоловіка.

Тим не менш подружжя з повагою відгукуються одне про одного, а Ярослава взагалі сказала, що зробила усе можливе.

Нове ім’я — нове життя

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилося запитання, яке дуже хвилювало співачку.

Скріншот сторіз Ярослави Хоми.

Так, виявилося, що після новини про розлучення Ярослава Хома вирішила зробити невеликий ребрендинг своєї творчості і змінити сценічне ім’я. Варіантів всього було два: Славця або та ж Slavia, тільки іншими буквами.

Схожі статті