Ксенія Мішина повернулася до України після чуток про розрив з Олександром Еллертом, але не до коханого

Ксенія Мішина повернулася до Батьківщини і розчарувала шанувальників.

Ксенія Мішина в черговий раз підтвердила, що плітки про їхні розрив з Олександром Еллертом з’явилися не на пустому місці.

Чутки про розрив Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Нагадуємо, що неділю тому у мережі з’явилися чутки, що знаменитість порвала з коханим. Причиною пліток став той факт, що акторка відписалася від сторінки Еллерта в соціальній мережі Instagram та видалила всі фотографії з коханим, залишивши лише ті, які несли в собі рекламну інформацію. Більш того, Ксенія видалила навіть зізнання у коханні у дописах.

В свою чергу Олександр залишався більш-менш спокійним та ніяк не реагував на питання підписників, що ж сталося між зірками. Еллерта не було на дні народження синочка Ксенії  Платона, не проводжав її на літак і зараз ситуація повторюється.

Ксенія Мішина в Україні

Зараз Ксенія Мішина знаходиться в Україні. Скоріш за все, жінка використала вихідний та вилетіла з Хорватії на декілька днів. Акторка засвітилася зі своїми подругами Анною Сагайдачною та Наталкою Денисенко.

Дівчата вирішили провести час разом суто по-жіночому. Є підозра, що Ксенія залишилася у Анни з сином й на ніч, адже з Еллертом вони раніше орендували квартиру.

Дівчата вирішили відпочити та замовили до квартири суші. Разом з ними був і маленький Платон. А ось про Олександра Еллерта у сторіз Ксенії Мішиної, яка зазвичай постійно публікує фотографії з коханим, не було навіть і згадки. І Сашко не дав зрозуміти користувачам, що його кохана повернулася до Батьківщини.

Що намагаються зробити екс-учасники романтичного шоу: приховати свій розрив чи пропіаритися на спровокованих плітках?

Схожі статті