Ольга Сумська і Тоня Матвієнко вирішили похизуватися кулінарними талантами на “МастерШефі”: нові таланти

Дівчата завжди лишаються дівчатами, які хочуть похизуватися своїми кулінарними талантами. Подивіться на що наважилися зіркові господині.

Вони талановиті, амбітні та повні бажання отримувати ще більше прихильності від фанатів. Ольга Сумська, Тоня Матвієнко дуже скоро з’являться на екрані телебачення та блиснуть своїми кулінарними талантами на шоу “МастерШеф”. Про це повідомила акторка на своїй сторінці в Інстаграмі.

Виявляється, дуже скоро нам покажуть дві зіркові команди, які будуть змагатися за звання найкращої. Протистояння класичне: жінки проти чоловіків.

Команді дівчат дуже пощастило, адже у них Ольга Сумська, відома своїм кулінарним талантом.

Ольга Сумська
Ольга Сумська. Фото взято на просторах мережі. 

Актора має свої кулінарне шоу, а ще кілька років тому вона випустила власну книгу рецептів, які збирала разом з бабусею. До речі, своїми хистом до приготування страв, вона причарувала і свого чоловіка – Віталія Борисюка.

Він буде змагатися на одному боці з Арсеном Мірзояном, який протистоятиме Тоні Матвієнко. Цікаво, що співачка не хизується своїми кулінарними здібностями у соціальних мережах.

Сильним конкурентом дівчатам буде Сергій Бабкін, який буде змагатися проти своєї дружини Сніжани. Нагадаємо, що у цьому році співак переніс операцію на очах.

Втім, сподіваємося, це не відбило його ентузіазм до кулінарії. До речі, Сергій сам ходить по гриби та збирає найсмачніші для родини.

Що ж, новий “МастеШеф” обіцяє бути по-справжньому цікавим, адже стільки яскравих та неординарних знаменитостей зберуться змагатися.

Схожі статті