Що стало причиною розлучення Дзідзьо та його дружини? У мережі з’явилася інформація стосовно “сина” співака

Дзідзьо та Ярослава озвучують різні причини їхнього розлучення. А у шанувальників власна версія.

Новина про розлучення Михайла та Ярослави Хоми облетіла мережу у секунду. Подружжя, яке проживало своє кохання близько 20 років разом, раптом вирішило розірвати стосунки. Причин для цього було досить, але здавалося, що Ярослава і надалі збирається бути зразковою дружиною.

Що сталося між чоловіком та дружиною?

Михайло та Ярослава дають досить різні коментарі. Однак в одному вони сходяться так точно: обидва говорять, що вдячні одне одному за досвід та щастя, яке вони пережили разом.

Михайло та Ярослава Хома
Михайло та Ярослава Хома

Ярослава в інтерв’ю розповідала, що не мала змоги розвивати свою кар’єру через образи чоловіка. Чи то була конкуренція, чи то звичайна чоловіча позиція, мовляв жінка повинна бути на кухні — досі незрозуміло. Однак, співачка дала зрозуміти, що у шлюбі не мала змоги розвиватися як особистість.

Також жінка розповіла неймовірні деталі їхнього подружнього життя, які дуже спантеличили глядачів і навіть змінили їхню думку про завжди позитивного виконавця. Мова йшла про Цибульську.

Михайло Хома та Ольга Цибульська

Ярослава не підтвердила того факту, що між Ольгою та Михайлом був роман. Але підкреслила, що ця ситуація дуже її засмутила. Жінка до останнього намагалася врятувати шлюб, але не судилося.

Михайло ж говорить що вся справа в тому, що він не хоче дітей і не хоче більше ревнощів дружини.

Інформація від користувачів

А ось користувачі зовсім іншої думки стосовно розлучення. Велика кількість людей впевнена, що справа у тому, що Дзідзьо крутив роман з Ольгою Цибульською.

Скріншоти коментарів.

Мовляв навіть син Ольги вилитий Михайло. І це зважаючи на той факт, що співачка давно заміжня.

Схожі статті