Дзідзьо, Позитив та інші знаменитості, які не змогли зберегти шлюб у 2021 році -топ скандальних розлучень

Стосунки дуже легко побудувати, але так само легко й зруйнувати. Подивіться, які зіркові пари так і не змогли зберегти свій шлюб цього року.

Не пройшло і пів року, а деякі українські знаменитості вже примудритися розлучитися зі своїми половинками. Багато хто прожив разом навіть не один рік.

Ошелешив зізнанням про своє розлучення відомий епатажник Дзідзьо. До того, як всю правду дізналася Катя Осадча, його вже екс-дружина Славія розповідала на інтерв’ю про проблеми у родині. Виявляється, конфлікти базувалися на підгрунті бажання жінки розвиватися творчо.

Ярослава Хома
Ярослава Хома та Михайло Хома розлучаються. Фото взято на просторах мережі.

Наступна пара, яка не втримала кохання – це співак Позитив (Олексій Завгородній) та його дружина Анна. Про своє рішення розлучитися артист розповів Каті Осадчій.

Позитив з дружиною Анною. Фото взято на просторах мережі.

До речі, Анна – подружка Насті Каменських. Дівчата відправилися разом у Мексику на відпочинок.

Ірина Білик розлучається вже вп’яте. Її обранцем був відомий московський фотограф Аслан Ахмадов. У 2015 році у пари народився син. Втім, і їхні стосунки не витримали та подружжя розбіглося.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик. Фото взято на просторах мережі.

Не тільки українські селебріті розлучаються, а й закордонні. Популярний репер та телезірка, Кім Кардашьян і Каньє Уест, після спільних років життя також вирішили розбігтися.

В Росії публіку потрясла новина про розлучення Ольги Бузувої та Давида Манукяна. Їх стосунки і так вважалися спірними, адже прихильники були впевнені, що чоловік зустрічався зі співачкою заради піару.

Роман Дави і Бузової вважають фейковим
Роман Дави і Бузової вважають фейковим.

Схожі статті