Ксенія Мішина повернулася до київської квартири після чуток про розрив: Олександра Еллерта там не було

Побоювання шанувальників справджуються. Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову спровокували нову хвилю чуток.

Останнім часом навколо цієї пари з’явилося багато пліток. Причиною цьому стала поведінка Ксенії Мішиної, яка відписалася від Олександра Еллерта, видалила усі фото з ним та поїхала працювати до Хорватії. Ні акторка, ні гуморист ніяк не коментують чутки, які вони спровокували.

Підозріла поведінка Ксенії Мішиної

Так, деякий час Ксенія Мішина знаходилася в Хорватії і працювала над фільмом. Відомо, що Олександр навідувався до Ксенії, але які були результати цієї зустрічі — невідомо. Підписники помітили, що єдине, чого вдалося добитися Еллерту, це те, що акторка підписалася на нього назад.

Декілька днів тому знаменитість повернулася з робочої поїздки. Але зустрічі з Олександром користувачі не побачили. Так, зірка українського телебаченн завітала до своїх подруг та смачно поїла з ними. Уввесь цей час Платон знаходився поруч з мамою.

Ксенія Мішина засвітилася у їхній з Олександром Еллертом орендованій квартирі

Відомо, що колишні учасники “Холостячки” знімали квартиру для того, щоб жити разом. Там вони знаходилися разом з дітьми. Однак, що сталося з житлом після того, як Ксенія поїхала до Хорватії стало питанням. Адже Олександр не публікував фотографій, на фоні яких був би інтер’єр знайомого користувачам приміщення. З чого вони зробили висновок, що Ксенія вигнала Олександра.

Іншою цікавою детально є поганий настрій Платона.

Сьогодні акторка опублікувала невеличкий відеоролик, в якому постали її домашні улюбленці — пухнасті хом’ячки.

Скріншот відеоролику.

Вони знаходилися все у тій же клітці і на тому ж місці. Ні голосу, ні присутності Еллерта на відео чекати не довелося.

Схожі статті