Як виглядає донька першої учасниці “Холостяка” Яни Соломко від українського бізнесмена: істинна американка

Донька Яни Соломко виглядає наче маленька копія колись знаменитої мами.

Популярність і успіх прийшли до пишної красуні Яні Соломко в 2011 році, коли українські глядачі побачили перший сезон проекту “Холостяка”. Стримана і чарівна Яна підкорила серця телеглядачів і у дівчини з’явилися десятки тисяч шанувальників. Вона відрізнялася від інших учасниць: у ній була та природність, яка імпонує суспільству. Яна дійшла до фіналу, їй пророкували перемогу, але холостяк вирішив пов’язати особисте життя з іншою дівчиною — Олександрою.

Невдале особисте життя та подарунок долі

Соломко не приховувала, що важко переживала вибір холостяка. Дівчина довго не могла зрозуміти вибір Максима Чмерковського і до сих пір не знає, чи було це власне рішення молодої людини. Яна каже, що їм вдалося зберегти з Максимом дружні стосунки. Але з часом спілкування зійшло нанівець.

Через декілька років Яна Соломко стала щасливою дружиною. Вона познайомилася з впливовим бізнесменом на ім’я Олег за кордоном, і у 2014 році побралася з ним. Співачка каже, що одразу зрозуміла, що вийде заміж за нього і народить від нього дітей.

Через рік після весілля в сім’ї Яни і Олега сталося диво – на світ з’явилася донька Кіра. Дівчинка народилася в Америці, в місті Майамі. Пара планувала й інших дітей, але не судилося — Яна та Олег розлучилися.

Донька Яни Кіра

Маленький дівчинці вже 6 років. Яна прийняла рішення, що дитина буде публічною особистістю, тому не ховає її від шанувальників та користувачів. Варто підкреслити неймовірно схожість між матір’ю та донькою.

Очевидно, що виконавиця вирішила зробити на цьому акцент, тому часто робить собі і дитині однакові зачіски та підбирає одяг, який буде добре виглядати у тандемі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.