Російський продюсер показав фото 17-річної Алли Пугачової і вразив шанувальників зірки: неймовірна красуня

Алла Пугачова свого часу отримувала багато критики у свою адресу. Однак, виявилося, що колись вона була неймовірною красунею.

15 квітня цього року Аллі Пугачовій виповнилось 72 роки. У таку важливу дату безліч музикантів, артистів, поетів, світських ловить, продюсерів та інших відомих особистостей привітали Примадонну і порадували користувачів соціальних мереж безліччю фотографій юної Алли.

Однак, усі ці фотографії більш-менш були знайомі фанатам великої артистки. Чого не скажеш про світлину, яку нещодавно опублікував на особистій сторінці Андрій Разін. Ексклюзивна фотографія одразу ж потрапила до уваги ЗМІ, а шанувальникам залишилося тільки ставти компліментами.

Юна Алла Пугачова очами Андрія Разіна

Відносини 59-річного Андрія Разіна і 72-річної Алли Пугачової завжди були сповнені непорозумінь – то продюсер говорить, що зобов’язаний Примадонні своєю кар’єрою, то звинувачує її в плагіаті. Через це у Андрія часто запитують про його взаємини із зірковими колегами, особливо з Примадонною. Вчора продюсер групи поділився в своєму мікроблозі в Instagram архівними фото Примадонни. У кадрі вона постала зовсім юною і навіть не схожою на ту співачку, до якої ми так звикли. Поруч він прикріпив свій знімок, зроблений в тому ж віці.

На фотографії шоумен і Примадонна відображені у віці 17 років, а на наступному знімку – все ще молоді, але вже більш зрілі артисти.

Разін підписав:

“Всі питають, як ми виглядали з Аллою Пугачовою в сімнадцять років. Ось так. А потім…”

На фото дійсно важко впізнати майбутню суперзірку. В її очах багато наївності та невпевненості, але все ще попереду.

Схожі статті