Холостяк 11 сезон Україна – хто з учасниць покинув шоу в ефірі від 30 квітня 2021 року? Усі деталі

На цей раз Михайло Заливако зробив неочікуваний вибір, адже дівчині пророкували перемогу.

Часу до фіналу стає все менше, а Михайло розвиває стосунки з дівчатами все активніше та активніше. На носі знайомство з батьками та ніжні й романтичні моменти, на які чекають всі фанати шоу.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Хто покинув шоу?

Ефір від 30 квітня 2021 року  покинула Юлія Бельченко. Як би  несподівано це не було, однак це учасниця, яка тільки на минулій неділі виборола для себе шанс ненадовго затрималася на проекті.

Складності у стосунках між Михайлом та Юлією

Юлія Зайка не перший раз отримує зауваження від Михайла. Так, холостяку стало важко переносити незрозумілі образи від дівчини та її “закидони”. Справа в тому, що дівчина, окрім того, що ревнує та ображається, не хоче проговорювати проблему з чоловіком, чим створює додаткові проблеми.

Через це Михайло намагався попрощатися з дівчиною у минулому ефірі, але в нього нічого не вийшло. Коли Михайло довів Зайку до дверей машини, вона розплакалася і попросила в нього ще один шанс. Заливако розтанув, коли дівчина обійняла його і довела силу своїх почуттів.

Юлія Бельведер
Юлія Бельченко

Тим не менш, у цьому ефірі він так і не зміг відчути, що між ним та Юлією відбувається щось прекрасне. Тому участь Зайки на  проекті він поставив під сумнів.

Звинувачена у нещирості Юлія зіштовхнулася ще з однією неприємністю: її запідозрили у тому, що вона працює в ескорті. Дівчині довелося пояснювати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, звідки взялися її фотографії з подорожей та різноманітних країн світу. Все виявилося набагато простіше, але саме питання вже дещо принизливо дівчину.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.