Костянтин Меладзе розсекретив ім’я шостої дитини рідного брата Валерія Меладзе: дівчинку назвали незвичайно

Дізнайтеся у статті, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва назвали доньку.

Свою третю вагітність Джанабаєва приховувала практично до останнього. Публіка дізналася про цікаве положення Альбіни все за місяць до пологів. У березні співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з професійної фотосесії, на якій зроблено акцент на її помітно кругленький живіт. Незабаром після цього вона також поділилася своїми зворушливими знімками в піжамі і розповіла, як її сини сприйняли новину про швидке поповнення в родині.

Меладзе і Джанабаєва стали батьками
Меладзе і Джанабаєва стали батьками

Незабаром третя донька 55-річного Валерія Меладзе і його 42-річної дружини Альбіни Джанабаєвої з’явилася на світ. 12 квітня вона народилася в одній зі столичних клінік.

Ім’я крихітної красуні Меладзе

Новина облетіла мережу за секунду. До сих пір була відомиа тільки стать дитини – зіркові батьки віддали перевагу тимчасово приховати від громадськості ім’я крихітки. Однак рідний брат Меладзе, продюсер Костянтин озвучив ім’я своєї племінниці в ефірі програми “Люди великого міста”.

“Я вшосте дядько. Назвали Агата”, – поділився Костянтин.

Варто підкреслити, що Джанабаєва і Меладзе  намагаються зайвий раз не виставляти своїх дітей на очі публіки.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Так, довгий час зовнішність молодшого сина пари трималася від громадськості в строгому секреті. Фото з хлопчиком, на яких можна побачити його обличчя, досі  немає у відкритому доступі. Додамо, що новонароджену дочку Альбіна і Валерій поки не показали. Минулого місяця співачка вперше опублікувала фото Агати, але в кадр потрапила тільки рука дівчинки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.