Валерій Меладзе опублікував відео, на якому Джанабаєва з величезними синцями на обличчі “годує” доньку

Ніхто не очікував побачити такі відверті кадри. Натурально та без комплексів!

Три неділі тому 42-річна Альбіна Джанабаєва та її чоловік 55-річний Валерій Меладзе втретє стали батьками. Дівчинку назвали Агатою.

Батьківські будні

Зараз щасливі мама і тато дівчинки проводять увесь свій  вільний час з новонародженою красунею, охоче ділячись подробицями батьківських буднів.

Так, нещодавно зіркова пара привітала країну з травневим святами – Валерій Меладзе опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зворушливе відео з дочкою і дружиною. Примітно, що на записі співачка годує Агату грудьми. Дуже сміливий крок, який на диво сприйнявся публікою неймовірно тепло. Дівчата не стали засуджувати маму Альбіну за подібні відвертощі та просто помилувалися картиною усі разом.

Синці

Крім цього Джанабаєва і Меладзе пожартували над тим, що через малятко навряд чи зможуть відпочити на цьому тижні. Для посилення ефекту пара намалювала синці під очима. Втім, далеко не всі підписники зрозуміли, що синці несправжні та написали безліч неприємних речей про вигляд співачки без макіяжу. До речі, обличчя Агати подружжя не показує, тому вирогідніше за все, що її маленьке личко з’явиться на обкладинці одного з глянцевих журналів. Як це прийнято у зірок такого масштабу.

Варто підкреслити, що Валерій цілком підтримує своїх синів, у тому, що вони не хочуть бути публічними людьми і не виставляє їх на публіку. На відміну від доньок Валерія від першого шлюбу, хлопці намагаються ввести максимально закритий образ життя. Тоді як дівчата навіть знімалися в кліпах батька.

Схожі статті