Як виглядає і чим живе перший чоловік Катерини Осадчої: імпозантний депутат, який не зміг підкорити красуню

Зараз вона щаслива у шлюбі з Юрієм Горбуновим, але хто став першим чоловіком Осадчої?

Зараз успішна телеведуча є зіркою українського телебачення та носить під серцем третю дитину. Коли ж вона виходила заміж вперше в Україні її не знали. Вона була моделлю та починаючою тележурналісткою.

Екс-чоловік Каті Осадчої

У 2001 році Катя Осадча вийшла заміж за народного депутата від Партії зелених і досить успішного на той час бізнесмена Олега Поліщука. А вже у вересні наступного року народила первістка — сина Іллю.

Олег Поліщук та Катерина Осадча. Весільна фотографія

Втім, шлюб швидко дав тріщину: у 2004 році Катя і Олег розлучилися. Головною причиною розлучення стали, в основному, особисті амбіції і напружений графік роботи подружжя.

Олег Поліщук з сином Іллею

Незважаючи на те, що відразу ж після народження дитини Осадча зайнялася власною кар’єрою, жінка все одно знаходить вільний час, щоб провести його з сином.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

А зараз телеведуча щаслива у шлюбі з Юрієм Горбуновим. На привеликий жаль, Катя була коханкою Юрія, адже той був одружений на іншій жінці.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Втім, телеведуча завагітніла другим сином Івасиком і зіркова пара вирішила одружитися. Невдовзі журналісти дізналися, що зірка знаходиться на великих термінах вагітності і готується до пологів. Зараз Івасику Горбунову 4 рочки, а Катя знову вагітна.

Фанати зіркового подружжя сподіваються, що на цей раз в Осадчої народиться дівчинка.

Обидва сини телеведучої надали перевагу непублічному образу життя і намагається всіляко відсторонитися від журналістів та фанатів.

Схожі статті