Філіп Кіркоров похизувався своїми багатствами перед фанатами: дещо розкішніше за замок Пугачової

Є багатства, які не можуть зрівнятися ні з якими розкішними апартаментами та яхтами.

Нещодавно Філіп Кіркоров вирішив з розмахом відзначити відразу дві події: фінал другого сезону шоу “Маска” і свій день народження.

Вечірка з нагоди дня народження Філіпа Кіркорова

Грандіозна вечірка пройшла позаминулого вечора в “Soho Country Club”. На заході була величезна кількість зірок російського шоу-бізнесу, з якими Кіркоров знайомий особисто: Ольга Бузова, Стас Михайлов, Лоліта Мілявська і багато інших артистів.

Весь вечір Кіркоров приймав від гостей компліменти і подарунки. Одним з перших Філіпа Бедросовича привітав козачий хор, який запропонував імениннику випити під композицію “Многая літа”. Періодично музикант сам піднімався на сцену, щоб порадувати друзів своїм вокалом.

Багатства Філіпа Кіркорова

Після вечірки Філіп очевидно захотів трохи похизуватися перед фанатами та показав свої багатства. На особистій сторінці поп-короля соціальній мережі Instagram з’явилася ціла лінійка фотографій з найкращими друзями артиста.

Філіп таким чином дав зрозуміти прихильникам, що найбільше у своєму житті цінує дружбу.

До речі, у Кіркорова дійсно дуже багато друзів. Важко згадати, з ким Філіп знаходиться у поганих стосунках, адже навіть після гучного скандалу з Тіматі чоловіки знайшли спільну мову, і стали хорошими приятелями.

Варто підкреслити, що про виконавця постійно звучать неймовірно теплі відгуки. Зірки мріють і далі будувати з ним дружні стосунки, і його авторитет тут нідочого.

Бажаємо поп-королю міцного здоров’я та безкінечного щастя!

Схожі статті