(Відео) Оля Полякова назвала себе російськомовною артисткою та зізналася, що хотіла би гастролювати по Росії

Українська співачка Оля Полякова дала відверте інтерв'ю, у якому зізналася, що хотіла би давати концерти в Росії, але не може робити цього з декільнох причин.

Оля Полякова вже давно запалює сцену, але далеко не з першого разу їй вдалося підкорити слухачів. В програмі “Люди великого міста” на YouTube-каналі Новини. LIVE героїня нашої сьогоднішньої статті розповіла про початок свого творчого шляху:

“Я не вважаю, що це були фальшстарти. Я вважаю, що це був шлях, ось він такий. У одних він коротший, у інших він довший, у мене він зайняв 15 років. Весь час мені здавалося, що ось-ось вийде”.

Оля Полякова в програмі Люди великого міста
Оля Полякова в програмі Люди великого міста

Нарешті все дійсно вийшло, коли Полякова вперше зібрала повний палац “Україна”. Як вважає вона сама, це вдалося завдяки її завзятості та працьовитості:

“Щоб цей зад [має на увазі себе] привести на цю сцену, потрібно було 25 років відучитися музиці, у мене ж за плечами серйозна музична освіта, це раз. Друге, якщо говорити про те, як я займалася вокалом, мені при народженні не був даний великий діапазон. І це була для мене велика трагедія, тому що я слухала таких співачок, як Тіна Тернер, Барбару Стрейзенд, і вони співали ці високі ноти, я теж так хотіла співати високі ноти, але в мене не було чим. Я як ніхто можу сказати, що голос розвивається, просто потрібно дуже багато цьому присвячувати часу. Я п’ять років займалася вокалом від чотирьох до шести годин кожного дня, мій вчитель жив у мене вдома. Оскільки він був з Москви, і він приїхав зі мною займатися, я кожен день займалася, у мене не було іншого виходу”, — зізналася Оля.

Оля Полякова
Оля Полякова

В рамках цього ж інтерв’ю Суперблондинка зазначила, що більша частина шоу-бізнесу Росії складається з українських артистів. З нею важко сперечатися, згадуючи Ані Лорак, Віру Брежнєву, Світлану Лободу та інших зірок естради, які побудували там запаморочливу кар’єру. Ось як Полякова відповіла на питання про те, чи сумує вона за російською сценою:

“Абсолютно не сумую, оскільки у мене є чим тут зайнятися. Зрозуміло, що я би хотіла, все ж таки як російськомовний артист, я би хотіла працювати на всю російськомовну аудиторію, але це сьогодні неможливо через політичні погляди, через мої власні установки”.

Схожі статті