Ксенія Мішина та Олександр Еллерт несподівано з’явилися на публіці з обручками. Весілля було таємним?

Головна героїня першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт заінтригували публіку своїм виходом у світ з обручками.

Нещодавно телеведучий Григорій Решетник нарешті назвав ім’я нової холостячки, яка шукатиме кохання у другому сезоні, а ось Ксенія Мішина вже його знайшла саме завдяки проекту.

В фіналі вона сказала заповітне “Так” коміку та автору жартів студіі “Квартал 95” Олександру Еллерту, залишивши ні з чим другого суперфіналіста Олексія Тригубенко.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Незабаром після закінчення шоу герої нашої сьогоднішньої статті з’їхалися, вони й досі живуть разом, а їх діти від минулих відносин знайшли спільну мову не тільки з обранцями батьків, алей ж один з одним. Зірка “Кріпосної” виховує сина Платона, у Еллерта ж є донька Еля.

Нещодавно під час останньої робочої поїздки Мішиної до Хорватії на зйомки, прихильники занервували, що вони з Олександром розійшлися. Справа в тому, що Ксенія на декілька днів відписалася від коханого в соцмережах та навіть видалила спільні фото, залишивши лише рекламні ролики, зняті разом з ним.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Втім, після повернення акторки додому все встало на свої місця — Еллерт знову почав з’являтися в її публікаціях, а на цей раз вони засвітилися перед камерою з каблучками на безіменних пальцях правих рук, які неможливо не помітити. Нічого про весілля пари наразі невідомо.

На опублікованому фото закохані сидять разом одне з одним, Ксенія при цьому дивиться на обранця та показує йому язик, а він у відповідь на це посміхається:

“Іноді я прокинаюся і настрій на нього саме такий”, — підписала пост екс-холостячка.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Судячи з логотипу на стіні позаду пари, Мішина бере участь у спецсезоні кулінарного шоу “МастерШеф”, де за перемогу боротимуться виключно зірки шоу-бізнесу. Олександр, вочевидь, прийшов підтримати кохану на зйомках.

Схожі статті