Валентина Хамайко має рідну сестру, з якою у них на двох восьмеро дітей. Що відомо про сім’ю зірки “плюсів”?

Українська телеведуча Валентина Хамайко не тільки успішна в професії, а ще й щаслива у звичайному житті і не останню роль в цьому зіграла її велика родина.

Валентина Хамайко побудувала кар’єру на телеканалі 1+1, українці просинаються разом з нею та Олександром Поповим на вихідних з ранковим шоу “Сніданок. Вихідний”.

Декілька років героїня статті повністю присвятила сім’ї та вихованню дітей, не виходячи в ефір. Саме так хотів її коханий Андрій Оністрат, однак сама журналістка завжди прагнула до самореалізації.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат
Валентина Хамайко та Андрій Оністрат

В результаті через це в їхніх стосунках наступила криза, як Валентина розповідала в програмі ЖВЛ:

“У мене бувало таке, що у мене просто течуть сльози, бо я не розумію як, але не так має бути”.

На щастя, подружжю вистачило мудрості відверто про все поговорити, завдяки чому їх життя налагодилося, а після народження четвертої дитини в грудні 2018-го Хамайко не засиджувалася у декреті від слова зовсім — в ефір вона вийшла одразу, як тільки виписалася з пологового.

Родина Валентини Хамайко
Родина Валентини Хамайко
Андрій Оністрат і Валентина Хамайко з дітьми
Андрій Оністрат і Валентина Хамайко з дітьми

Зараз Андрій та Валентина виховують двох дочок Соломію і Мирославу, а також двох синів Михайла і Андрія. Що цікаво, старша на три роки сестра телеведучої Ірина теж виховує чотирьох діточок — доньку та трьох синів. Жінка вже більше десяти років живе та працює у Вені.

Ось як Хамайко описала їхні з родичкою відносини:

“Іра для мене рідна людина, якій я вірю і довіряю. Часто прислухаюся до її слів, і навіть якщо спочатку вони можуть мене розсердити, з часом розумію — вона має рацію! Ми різні, але рідні та близькі, і дуже доповнюємо одна одну”.

Ірина та Валентина Хамайко
Ірина та Валентина Хамайко
Валентина Хамайко зі своєю сестрою Іриною

Не дивлячись на те що сестри живуть у різних країнах, вони завжди зустрічаються сім’ями влітку, щоб у спадкоємців Валентини була жива практика англійською, а у Іриних, відповідно, українською. Як каже сама Хамайко, 8 дітей — це завжди пригоди.

Племінники Валентини Хамайко
Племінники Валентини Хамайко
Валентина Хамайко з дітьми та племінниками

Схожі статті