Вагітна дружина Віктора Павліка не змогла знайти друзів серед світської тусовки: лише приятельки з минулого

Нещодавно Катерина отримала запитання стосовно друзів і вирішила показати їх публіці. Виявляється у шоу-бізнесі в концертного директора приятельок немає.

Молода дружина Віктора Павліка неодноразово розповідала, що стала концертним директором без протекції майбутнього чоловіка. Втім, дехто протягнув руку помічі молодій дівчині. Ним став відомий психолог Дмитро Карпачов. Катя запевняє, що вони з ним добрі друзі. Втім, бачаться вони вкрай рідко: майже раз у рік, живучи при цьому в тому самому місті. Дивне визначення дружби. Скоріш за все — напрацьовані зв’язки.

Друзі Катерини Репяхової

Нещодавно молода блогерка запропонувала своїм підписникам поставити їй декілька питань, які можуть їх цікавити. За словами Каті більшість людей цікавило оточення дівчини. Мовляв, вона з’являється тільки у компанії матері і свого чоловіка. А де ж друзі?

Виявилося, що у вагітної дружини Народного артиста таки є друзі, але всі вони залишилися з дитинства.

Скріншоти сторіз Каті Репяхової.

Медійних персон серед них не знайшлося. Більш того, дівчина дала зрозуміти, що деякі з них вже пішли життя. Цілком логічно зробити висновок, що Катя змогла подружитися з деякими людьми у школі та університеті, а у більш зрілому віці, будуючи кар’єру у шоу-бізнесі, вона не знайшла спільної мови ні з ким, окрім вищезгаданого Дмитра Карпачова.

Скріншоти сторіз Каті Репяхової.

Стосовно матері Катя пояснила: зустрічаються дуже часто тому, що живуть далеко лена від одної,  і мама приїхала до доньки погостювати на великий проміжок часу. Сама жінка мешкає в Донецьку.

Нагадуємо, що того ж дня в Каті Павлік запитали про її рідного батька. Блогерка не посоромилася та заявила, що її батько психологічно неврівноважена людина і вона з ним не спілкується.

Схожі статті