Історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка, яка триває вже 25 років: казка, що сповнена драмою

Відома українська акторка Ольга Сумська вже 25 років щаслива у шлюбі з не менш відомим актором Віталієм Борисюком, до якого пішла від першого чоловіка.

Роман між Ольгою і Віталієм зав’язався ще в молодості, коли Сумська була заміжня за Євгеном Паперним та виховувала маленьку доньку Тоню. Познакомилися вони на новорічній вечірці у друзів, причому, вперше побачивши Борисюка, Ольга не могла його й уявити в ролі свого обранця:

“Він прийшов у театр, як переможець на білому коні: “Я буду грати головні ролі”. Він, власне, й отримав головні ролі”, — розповідала Сумська в одному з інтерв’ю.

Віталій Борисюк несподівано з'явився на сцені музичного шоу
Закохані Сумська та Борисюк

Втім, сталося те, що сталося, а про їх театральний роман вже складають легенди, мовляв, він найбурхливіший за останні два десятка років. Як каже Ольга, це правда: “Ніхто нас не перевершив”.

Історія їх кохання почалася після того, як їм довелося грати закоханих у мюзиклі “Кандид”. Після того життя героїв нашої сьогоднішньої статті кардинально змінилося. Ольга не змогла встояти перед чарами Борисюка та врешті решт пішла до нього від Паперного, забравши з собою дитину.

Євген Паперний, Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Це все було дуже бурхливо, Євген тоді мало не накинувся на суперника, а в театрі ще довго тривало з’ясування стосунків. Проте, Сумька не пожалкувала про свій вибір, адже навіть через стільки років разом в їх з Віталієм родині панує гармонія та взаєморозуміння.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк зі своєю донькою Анною

Актори стали одне для одного не тільки половинками, але й опорою. До речі, у них є спільна дитина — донька Анна. За словами Сумської, саме Господь послав їй Борисюка, за що вона завжди буде вдячна:

“25 років як один день! 6 травня 1996 ми сказали одне одному “так”! Як швидко пролетів час… Почуття тільки зміцнились, а спогади бентежать душу… Дай Боже сил і натхнення, коханий, на довгі роки! Люблю!”, — написала зірка у себе в Інстаграмі в день річниці весілля.

Схожі статті