Лесю Нікітюк помітили в компанії турецького красеня на відпочинку: солодка парочка разом лежала у гамаку

Леся Нікітюк опублікувала миле фото з турецьким пухнастиком.

Нещодавно Леся Нікітюк відправилася з дівчатами до Туреччини для того, щоб відсвяткувати дівич-вечір однієі з супутниць. Компанія обрала для активного та пасивного відпочинку місто Кемер. Там дівчата зберуться на вечірці і матимуть змогу насолодитися першим промінням літнього сонця.

Турецький красень та Леся Нікітюк

Леся Нікітюк завжди активно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітні відомості про свою роботу та відпочинок. Завдяки підписці на телеведучу, можна дізнатися усе про її родину, домашнього улюбленця, плани, мрії, тощо. Нещодавно зірка опублікувала нову фотографію з Туреччини у купальнику. Відома білявка постала з пухнастиком у гамаку. Кошеняткові очевидно сподобалася компанія телеведучої і воно максимально близьку притулилося до знаменитості.

До речі, турецька влада та народ з великою ніжністю відносяться до котів. У їхню мову навіть увійшло популярне словосполучення “Стамбульський кіт”, для опису тварини, яка не має постійного місця проживання, але при цьому дуже товста та товариська.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк вже багато років самотня. Знаменитість не розповідає про жодного свого обранця і коли телеведуча планує вийти заміж невідомо. Раніше вона повідомляла, що в неї є коханий, з яким вони збираються побратися, але стосунки з невідомої причини дали тріщину і пара розсталася. Сподіваємося, що телеведуча скоро знайде своє кохання, з яким зможе поділити своє життя до самої старості.

Схожі статті