Як виглядає жінка, яка приборкала холостяцький запал Сосо Павліашвілі: єдина дружина на останок життя

Сосо Павліашвілі — темпераментний та несамовитий. Втім, знайшлася жінка, яка змогла впоратися з його пристрастю.

24 роки тому Сосо Павліашвілі одружився на привабливій білявці Ірині Патлах.

Перше знайомство

Коли Ірині було всього 16, вона підбігла до Сосо Павліашвілі за автографом і сказала йому, що їй дуже подобається його творчість. Ірина відразу сподобалася серцеїду Сосо.

Сосо Павліашвілі поруч з дружиною Іриною.

З того моменту зіркова пара почала активно спілкуватися. Спільну мову знайомі знайшли вкрай швидко. Можливо через симпатію, а можливо через те, що дуже схожі. Здавалося, сама доля диктує їм свої правила, а вони просто підкоряються. Навіть батьки Ірини підтримували її шлюб з чоловіком, який був набагато старший за неї.

Спершу Сосо намагався занадто не наближатися до привабливої дівчини: боявся прив’язатися та нашкодити юній красуні. Втім, Ірина була дуже наполегливою. Спочатку вони стали найкращими друзями, а вже потім їй вдалося перевести їхнє спілкування у більш романтичне русло. В кінці кінців, Патлах вдалося перевернути життя Сосо.

Випробування

Закохані стверджують, що на першиму етапі їхні стосунки перетерпіли багато важких випробувань. Що мають на увазі Ірина та Сосо незрозуміло, можливо малися на увазі зради, або ж сварки через несумісність характерів.

Сосо Павліашвілі з Іриною Патлах.

Сосо тоді не був багатим і не хотів, щоб Іра жила з людиною, яка не знає, що буде робити завтра. Він бажав улюбленої найкращого, того, чого сам їй дати був не в змозі.

Але не дивлячись на це, Іра залишилася з ним. Їй було наплювати на його положення, вона пообіцяла, що разом вони впораються з усіма труднощами. Так і сталося. Зараз у Сосо міцна сім’я, кохана дружина і двоє прекрасних спільних дітей – доньки Ліза і Сандра.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.