Слава Камінська поділилася секретами догляду за обличчям

Відома співачка та інстаграм-блогер Слава Камінська поділилася своїми рецептами догляду за обличчям. Вони прості, але дієві.

Зірка шоу-бізнесу Слава Камінська не перестає тішити прихильників публікаціями у своєму Інстаграм-аккаунті. Цього разу співачка вирішила відкрити завісу того, як вона піклується про себе і обличчя.

Слава Камінська не приховує, що робить ін’єкції краси, але при цьому не забуває і про щоденний догляд. Деякими з них співачка вирішила поділитися з підписниками.

Перша порада, яку зіркова красуня дала прихильникам звучить настільки банально, що про неї соромно говорити. Але, тим не менше, саме цією порадою ми нехтуємо в погоні за красою. І звучить ця порада так: спати. Співачка наголошує, що якщо мало спати, то жодна, навіть найдорожча косметика не допоможе мати красиву шкіру. Тому зірка не соромиться і спить всюди, де тільки можна. Їй вдається поспати навіть на знімальних майданчиках та в павільйонах. Слава камінська переконана, що здоровий сон – запорука красивої шкіри.

 

 

Друге, що порадила зіркова мама – змивати макіяж. При чому робити це потрібно завжди, незважаючи на те, наскільки ми буваємо втомлені, виснажені і хочемо спати. Це тому, що будь-яка, навіть найякісніша косметика, закупорює пори і не дає потові і зайвій волозі виходити з організму. Результатом нехтування цією порадою є висипи, проблеми зі шкірою і, ймовірно, унеможливить подальше використання косметичних засобів.

Третє правило, якого дотримується співачка, очищувати шкіру. За словами солістки «НеАнгелів» змити макіяж і очистити шкіру – не одне й те саме. Вона визнає, що очищення вимагає часу і сил, але дуже необхідна річ.

 

 

Радить не забувати солістка і про зволожуючий крем. Але нагадує, що крем потрібно обирати виключно під потреби і особливості шкіри.

Відома співачка не забуває і про таку процедуру як протирати шкіру обличчя кубиками льоду з ромашкою. Солістка «НеАнгелів» стверджує, що такий ритуал допомагає їй збадьоритися, позбутися набряків і відновити колір обличчя.

Не забула зірка поділитися рецептом улюблених кубиків. Для цього вона бере звичайну ромашку, заварює її, охолоджує, розливає у форми і ставить заморозитися. Засіб дешевий і дієвий.

Схожі статті