Екс-учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська повідомила про втрату в родині: “Прийшов попрощатися”

Втрата батька – ты завжди валко. Славі доведеться пережити це горе.

Як бо ми до цих речей не готувалася, вони все 1 застають на зненацька.

Смерть батька Слави Камінської

Сьогодні смерть вирішила завітати до батька слова Камінської та забрати його життя. Про це співачка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Співачка опублікувала декілька архівних  фотографій разом з татусем та попрощалася з ним у дописі. Слава стверджує, що він прийшов до неї уві сні.

Співачка подякувала батькові за те, що він прийшов попрощатися. Також у розділі stories Слави Камінської з’явився відеоролик, в якому артистка плаче мовчки. Навіть важко уявити, як зараз себе почувається співачка.

Батько артистки

Батько співачки Слави Камінської Віталій Кузнєцов – моряк далекого плавання. І для маленької Слави кожна хвилина з ним була як свято. Коли Слава була ще дитиною, її батьки розлучилися – і дівчинка зрозуміла це не відразу, тому що моряка і так не було вдома по 9 місяців з 12.

Віталій майже нічого не знав про життя Слави-підлітка, пропонував їй вступати на юридичний. Стезю співачки, яку обрала Камінська, батько не схвалював, але заважати не став і навіть оплатив навчання – в родині було не прийнято “наступати мрії на горло”.

Фактично, співачка повноцінно не спілкувалася з батьком більше 20-ти років. І тому, коли взимку 2020-го на свята вона виставила в соцмережах фото з літнім чоловіком і дітьми, фанати не відразу зрозуміли, хто це.

Ми дуже співчуваємо Славі у її горі.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.