Як виглядає мама Ксенії Мішиної та майбутня теща Еллерта? Акторка показала головну людину у своєму житті

Ксені Мішина привітала маму з Днем матері та показала її підписникам.

Ксенія Мішина — приваблива українська акторка, яка одразу ж привернула до себе увагу прискіпливого українського глядача. Повз такої красуні дійсно важко пройти. Зараз знаменитість активно займається піаром, рекламою, світиться на різноманітних шоу, але не забуває, що все особисте має залишатися особистим. Вона активно ділиться деталями власного життя, але ніколи не розповідає про батьків.

Мама Ксенії Мішиної

Про дитинство майбутньої зірки Ксенії Мішиної відомо небагато. Вона народилася у Севастополі у звичайній родині. Її батьки рано розлучилися. Також відомо, що вони не бажали для своєї доньки акторської кар’єри і наполягали на вступ до економічного. Ксенія бажання батьків виконала, але акторську стезю все одно обрала.

Після отримання освіти в економічній сфері, вона вступила до Театрального Інституту імені Карпенка-Карого.

Втім, у честь свята Дня матері акторка вирішила зробити невеличкий виняток для своїх підписників та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлини з коханою мамою. Акторка раптом зрозуміла, що в неї досить мало фотографій з найближчою для неї людиною, і сказала, що цей момент необхідно виправляти.

До лінійки фотографій потрапили і сучасні, і архівні. Варто відмітити, що мама Ксенії Мішиної справжня красуня, як її донька.

Нагадуємо, що нещодавно мережою блукали плітки, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розірвали стосунки. Згодом пара з’явилася разом на публіці і опасіння фанатів розвіялися. Втім, Ксенія не заперечила офіційно, що сварки між ними не було. Більш того, наголосила, що це їхні особисті справи. Тобто конфлікт, скоріш за все був, і доволі немаленький.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.