Камалія не стримала сліз і заплакала, коли зізналася про психологічні проблеми через нездатність завагітніти

Всі знають про те, як довго Камалія намагалася завагітніти. Проте, це потягнуло за собою ряд інших проблем.

Найбільш обговорюваною темою, яка стосується найбагатшої співачки України Камалії, завжди була її нездатність завагітніти. Після таємного весілля з Мохаммедом Захуром молода приваблива знаменитість звичайно забажала народити дитину.

Втім, вона навіть не могла підозрювати, що її лікування затягнеться на довгі роки, а завагітніти самостійно вона так і не зможе.

Психологічні проблеми

Не дивно, що через це у співачки з’явилися деякі психологічні проблеми. Про це вона зізналася журналістам у телепередачі “Зірковий шлях”. Працівники каналу “Україна” запитали в зірки, як вплинула її мати на її життя.

Камалія пригадала часи, коли дуже мріяла про дитину і не могла стати матір’ю. В неї з’явилися психологічні проблеми. Коли вони згадала про це, то в неї з очей полилися сльози і знаменитості довелося витирати їх руками. Саме у той час, як виявилося, найбільшу підтримкою для нею виявилася рідна мама.

Викидень

Мережою ходять чутки, що Камалія була вагітна, коли приймала участь у конкурсі Місіс Всесвіт.

Адже інакше, її б не допустили до конкурсу. Учасниці мають бути мамами. Саме тому журналісти зробили висновок, що в співачки був викидень.

Однак, через довгий час після тривалого лікування та безкінечних спроб, подружжя прийшло до рішення зробити еко-запліднення. Завдяки цьому кроку Камалія стала матір’ю двох прекрасних доньок, Мірабелли та Арабелли.

Камалія з доньками
Камалія з доньками

Зараз родина щаслива, а Захур с Камалією насолоджуються батьківством.

Нагадуємо, що в Мохаммада є двоє дітей від першого шлюбу. Через пакистанські традиції він довго приховував від рідних, що одружився на українській дівчині. Мама йому не могла цього пробачити, але все ж таки пакистанське весілля зіграли. Хоч і з запізненням.

Схожі статті