Скільки насправді дітей в Олега Винника: про яких спадкоємців досі не знає Таюне та як вони виглядають

Родина Олега Винника - тема табу. Втім, публічній особі важко приховувати свої таємниці. Дізнайтеся, скільки насправді дітей має Головний вовк країни.

Олег Винник – легендарний український артист. За роки виступів на сцені, чоловік довів, що саме він – головний серцеїд нашої естради.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

На сцені він щирий, відкритий до прихильників, але поза виступами – ця людина веде достатньо скритний спосіб життя. Досі невідомо, чи насправді Таюне – таємна дружина Олега Винника. Кілька років тому начебто знаходитися свідчення односельців співака, які розповідали про велике весілля молодої Таїсії та Олега.

Олег Винник фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Помітно навіть під час виступів, що ця пара має стосунки. Втім, жоден з музикантів офіційно не підтвердив, в якому статусі перебувають.

Вважається, що в Олега Винника є син, який не проживає в Україні. Його світлини прихильники знайшли зовсім випадково. На сайті одного з німецьких клубів плавців опублікували фото Юліана Винника з Берліну (сам же Олег понад 16 років проживає у столиці Німеччини). Хлопець був на змаганнях.

Син Винника
Син Олега Винника. Фото взято з сайту берлінського клубу плавців.
Ось, як виглядає потенційний син Олега Винника. 

Народився Юліан у 2004 році. Цікаво, що вже у 2005 Олег розповідав німецькому виданню про те, що у нього є син та дружина. Тоді однорічного малюка разом з коханою співак хотів перевезти до Німеччини, щоб мати змогу жити з родиною.

Втім, про сина більше артист ніколи не згадував, як і про те, чи має він своїх інших дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.