Чоловіка Оксани Марченко звинувачують у держзраді: телеведуча вже покинула Україну та сказала куди прилетіла

Оксана Марченко вже багато років разом з українським політиком Віктором Медведчуком.

Як і будь-який політик Віктор Медведчук має критиків і прихильників. Стало відомо, що генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підписала йому підозру у державній зраді та розграбуванні ресурсів у Криму.

Про це повідомили джерела інтернет-видання  OBOZREVATEL

Дружина Віктора – Оксана Медведчук сьогодні опублікувала вже філософські роздуми на тему негативу на своїй сторінці в Інстаграмі. Жінка відмітила на знимках нову країну – Хорватію.

Оксана Марченко та Віктор Медведчук на весіллі. Фото взято на просторах мережі.

“…фібри нашої душі все більш забруднюються “солодкої газованою водою” новин, пліток, шоу, і вода з джерела нас більше не вражає і не втамовує внутрішню спрагу”, – написала Оксана Марченко.

Оксана Марченко поділилася думками на сторінці свого акаунту в Інстаграмі.

Втім, Оксана не коментує чому саме вирішила відзначити сама Хорватію та яка мета її поїздки.

Марченко дуже болісно переживає нападки на її родину з боку критиків чоловіка. Через його діяльність саме екс-ведуча “Україна має талант” стає об’єктом цькування.

Вона навіть показувала, як їй дзвонили та обзивали останніми словами:

Відомо, що дружиною Віктора Медведчука жінка стала у 2003 році, вже через рік народила йому дитину. 19 лютого 2021 року РНБО України запровадила санкції щодо Марченко за фінансування тероризму, збройної та інформаційної агресії Росії щодо України. Фігурантка бази “Миротворець”.

Схожі статті