(Фото) Екс-холостячка Ксенія Мішина пофарбувала волосся в чорний і зробила ультра-коротку зачіску з кучерями

Ксенія Мішина спробувала абсолютно новий для неї образ.

Колишня Холостячка Ксенія Мішина стала популярна на всю Україну саме завдяки участі у новому форматі проекту, де вперше не чоловік обирав учасниць, а навпаки. Українському глядачеві дуже сподобалася героїня, яка могла за себе постояти та знала, чого варта. Шанси на те, що іншим холостячкам вдасться повторити успіх Ксеніі мізерний.

Врода Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Але варто підкреслити, що любов глядача залежить не тільки від рис характеру знаменитості. Ксенія Мішина володіє неймовірною зовнішністю — доглянута шкіра в поєднанні зі світлими очима, гострими рисами обличчя та русявим довгим волоссям бере увагу глядача в полон.

Вона запам’яталася багатьом своєю роллю у серіалі “Кріпосна”, а в проекті закріпила свій успіх. Втім, це не означає, що героїня статті може виглядати гарно тільки у вищевказаному амплуа.

Перевтілення

Нещодавно Ксенія Мішина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину, до якої її аудиторія точно не була готова. Зірка постала з короткою кучерявою зачіскою та яскравим макіяжем. До того ж Ксенія повернулася до чорного кольору волосся.

Одні порівнювали її з Діаною Спенсер, другі з Дашою Астафєвою, а хтось помітив у ній навіть схожість з Мерлін Монро.

Звісно, перевтілення Ксенії Мішиної було нетривалим, і вона одразу ж повернулася до звичного їй образу.

Тим не менш, такий експеримент дуже сподобався публіці. В акторці прокинулося дещо хиже. Сама ж Ксенія Мішина зазначила, що зі страхами треба боротися. Тому можна зробити висновок, що такий образ лякав українську знаменитість.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.