Філіп Кіркоров повідомив про важку втрату: померла його близька людина — жінка, яка знала про нього все

Померла близька подруга та фанатка творчості Філіпа Кіркорова, прибалтійська журналістка Мара.

Вчора ввечері Філіп Кіркоров повідомив сумну новину: пішла з життя латвійська телеведуча, астролог та психолог Мара Осорука.

Ким була прибалтійська зірка для Філіпа Кіркорова?

Поп-король розповідає, що Мара стала йому близькою подругою, а також вона була великим фанатом його творчості. Він дуже захоплювався її прибалтійською тактичністю. Кіркоров вчора не шкодував компліментів — вона була професіоналом свого діла, адже окрім бездоганних знань у сфері шоу-бізнесу, читала зірки та розумілася на психології.

Відомо, що латвійська тележурналістка була бажаним гостем у домівці та на вечірках співака. Вона написала про нього величезну кількість статей і судячи з усього, поп-король усіма ними задоволений. Також він підкреслив, що вона була його “зв’язками” у ЗМІ.

У публікації на особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram він, попрощавшись, показав своїм підписникам спільні фотографії з Марою, а також вирізки з журналів.

Нагадуємо, що у темпераментного Філіпа Кіркорова вкрай рідко складалися добрі стосунки з журналістами. До мережі постійно потрапляли його нетактичні діалоги з представниками преси, а самим популярним відеороликом з його участю був його випад в сторону журналістки, яка вибила його з колії нетактичним запитанням. Кіркоров сказав їй, що його бісять її питання, рожева кофтинка та груди. Відео стало вірусним та гуляє мережею до сих пір.

Приносимо наші співчуття близьким Мари, а також Філіпу Кіркорову, який втратив хорошого друга в особі латвійської журналістки.

Схожі статті